Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts in Dolus d'Oléron is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine op 50 meter van de zee aan de Atlantische kust van de Charente-Maritime.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts in Dolus d’Oléron is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine (Poitou-Charentes) op 50 meter van de zee aan de Atlantische kust van de Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 105 kampeerplaatsen en 45 huuraccommodaties. Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts gebruik maken van animatie, internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus d'Oléron

9, passe de l’Ecussière, 17550 Dolus d’Oléron

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.