Meer foto's

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts in Dolus d’Oléron is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine (Poitou-Charentes) op 50 meter van de zee aan de Atlantische kust van de Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 105 kampeerplaatsen en 45 huuraccommodaties. Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts gebruik maken van animatie, internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts:

Camping Huttopia Oléron les Chenes Verts
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus d'Oléron

9, passe de l’Ecussière, 17550 Dolus d’Oléron

Engels, Frans, Nederlands
juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe