Camping Huttopia Ile de Ré in Sainte-Marie-de-Ré is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee in het departement Charente-Maritime.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 93
Kampeerterrein: 4,8 ha

Camping Huttopia Ile de Ré

Camping Huttopia Ile de Ré in Sainte-Marie-de-Ré is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 235 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties. Camping Huttopia Ile de Ré verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt kampeerplaatsen, stacaravans en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Ile de Ré

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Ile de Ré gebruik maken van internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond gerust mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Ile de Ré vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen en wandelen. De camping ligt op 10 minuten fietsen van de Atlantische-Oceaan.

We hebben de beste opties voor Huttopia Chardons Bleus - Ile de Ré voor je op een rijtje gezet:

Huttopia Chardons Bleus – Ile de Ré

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Route de La Flotte, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.