Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 185

Camping la Combe à l’eau

Camping la Combe à l’eau in Ars-en-Ré is een fraaie natuurcamping aan zee in Nouvelle-Aquitaine. De camping bevindt zich in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein heeft 185 kampeerplaatsen. Camping la Combe à l’eau verwelkomt je voor een rustieke natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Camping la Combe à l’eau

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Camping la Combe à l’eau genieten van rust en de frisse buitenlucht. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in de Charente-Maritime

Een natuurvakantie op Camping la Combe à l’eau vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. Vlakbij de rustieke camping kun je naar het strand gaan.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping la Combe à l’eau ga je naar onze partners.

Camping la Combe à l’eau

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Ars-en-Ré

Route de Radia, 17590 Ars-en-Ré

0031 (0) 85 040 11 40
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.