Alle foto's

Camping Huttopia Oléron les Pins

Camping Huttopia Oléron les Pins in Saint-Trojan-les-Bains is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee op het eiland Île d’Oléron in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 163 kampeerplaatsen en 56 huuraccommodaties. Camping Huttopia Oléron les Pins verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Oléron les Pins

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Oléron les Pins gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Oléron les Pins vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van het unieke eiland Île d’Oléron in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden, surfen en wandelen. De camping ligt in het hart van een groot pijnbomenbos in Saint-Trojan-les-Bains

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Oléron les Pins voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Oléron les Pins
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Charente-Maritime Saint-Trojan-les-Bains

11, avenue des Bris, 17370 Saint-Trojan-les-Bains

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe