Camping Huttopia Oléron les Pins in Saint-Trojan-les-Bains is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee op het eiland Île d'Oléron in het departement Charente-Maritime.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 163
Huuraccommodaties: 56
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Huttopia Oléron les Pins

Camping Huttopia Oléron les Pins in Saint-Trojan-les-Bains is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee op het eiland Île d’Oléron in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 163 kampeerplaatsen en 56 huuraccommodaties. Camping Huttopia Oléron les Pins verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Oléron les Pins

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Oléron les Pins gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Oléron les Pins vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van het unieke eiland Île d’Oléron in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden, surfen en wandelen. De camping ligt in het hart van een groot pijnbomenbos in Saint-Trojan-les-Bains

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,90 €21,50 €25,00 par dag
Extra persoon €3,70 €5,30 €5,90 per nacht
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,20 €3,80 per nacht
Huisdier €2,20 €4,40 €4,40 per nacht
Klassiek IV Linnen 4 personen €50 €75 €89 per nacht
Klassiek V Linnen 5 personen €53 €79 €95 per nacht
Sweet Linnen 5 personen €64 €96 €113 per nacht

Kampeerplaats op basis van 2 personen met auto, tent,caravan of kampeerauto. Toeristenbelasting € 0,45 per dag per persoon vanaf 18 jaar.

Camping Huttopia Oléron les Pins

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Trojan-les-Bains

11, avenue des Bris
17370 Saint-Trojan-les-Bains

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - begin oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.