Meer foto's

Camping Huttopia Oléron les Pins

Camping Huttopia Oléron les Pins in Saint-Trojan-les-Bains is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee op het eiland Île d’Oléron in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 163 kampeerplaatsen en 56 huuraccommodaties. Camping Huttopia Oléron les Pins verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Oléron les Pins

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Oléron les Pins gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Oléron les Pins vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van het unieke eiland Île d’Oléron in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden, surfen en wandelen. De camping ligt in het hart van een groot pijnbomenbos in Saint-Trojan-les-Bains

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Oléron les Pins:

Camping Huttopia Oléron les Pins
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Trojan-les-Bains

11, avenue des Bris, 17370 Saint-Trojan-les-Bains

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe