Meer foto's

Camping Huttopia Côte Sauvage

Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré in Sainte-Marie-de-Ré is een natuurcamping in Poitou-Charentes gelegen aan zee in het departement Charente-Maritime. Het kampeerterrein telt 152 kampeerplaatsen. Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré

Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, strandgangers en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Charente-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna op het schiereiland île de Ré in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen en wandelen. De camping ligt op 20 meter van het strand. Liefhebbers van beschermde natuur en rust kunnen hier hun hart ophalen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Côte Sauvage:

Camping Huttopia Côte Sauvage
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Sainte-Marie-de-Ré

Plage de la Basse Benaie, 17740 Sainte-Marie-de-Ré

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe