Camping Huttopia Lac de Carcans in Carcans is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen aan zee aan de Atlantische kust van Gironde op enkele kilometers van Lacanau.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 13 ha

Camping Huttopia Lac de Carcans

Camping Huttopia Lac de Carcans in Carcans is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen aan zee aan de Atlantische kust van Gironde op enkele kilometers van Lacanau. Het kampeerterrein telt 200 kampeerplaatsen en 80 huuraccommodaties. Camping Huttopia Lac de Carcans verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten. Kampeer onder de pijnbomen aan het meer van Carcans-Hourtin!

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Lac de Carcans

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Lac de Carcans gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Gironde

Een vakantie op Camping Huttopia Lac de Carcans vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, surfen en wandelen. Camping Huttopia Lac de Carcans ligt in het bos van Bombannes. In het hart van de Landes du Médoc gelegen, in Carcans-Maubuisson, een badplaats die veel activiteiten voor het hele gezin biedt en op enkele kilometers van Lacanau ligt.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,50 €20,90 €23,50 par dag
Extra persoon €4 €5,20 €6,10 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €3,60 €4,40 per dag
Huisdier €2 €4 €4 per dag
Klassiek IV Linnen 4 personen €38 €60 €80 per dag
Klassiek V Linnen 5 personen €41 €65 €85 per dag
Sweet + Linnen 5 personen €55 €91 €113 per dag
Sweet + Linnen 5 personen €57 €93 €116 per dag

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met auto, tent of camper.

Camping Huttopia Lac de Carcans

Frankrijk Aquitaine Gironde Carcans

Domaine de Bombannes
33121 Carcans

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.