Alle foto's

Camping Huttopia Lac de Carcans

Camping Huttopia Lac de Carcans in Carcans is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen aan zee aan de Atlantische kust van Gironde op enkele kilometers van Lacanau. Het kampeerterrein telt 200 kampeerplaatsen en 80 huuraccommodaties. Camping Huttopia Lac de Carcans verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten. Kampeer onder de pijnbomen aan het meer van Carcans-Hourtin!

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Lac de Carcans

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Lac de Carcans gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Gironde

Een vakantie op Camping Huttopia Lac de Carcans vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, surfen en wandelen. Camping Huttopia Lac de Carcans ligt in het bos van Bombannes. In het hart van de Landes du Médoc gelegen, in Carcans-Maubuisson, een badplaats die veel activiteiten voor het hele gezin biedt en op enkele kilometers van Lacanau ligt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Lac de Carcans voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Lac de Carcans
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Gironde Carcans

Domaine de Bombannes, 33121 Carcans

Engels, Frans
half mei - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe