Leuke natuurcamping aan de Atlantische kust in de Gironde aan een meer vlakbij zee.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Les Fougères Lacanau

Camping Les Fougères Lacanau in Lacanau is een leuke natuurcamping in de Gironde gelegen aan een meer vlakbij zee. De camping ligt in de regio Nouvelle-Aquitaine aan de Atlantische kust. Het kampeerterrein telt 70 kampeerplaatsen en 5 huuraccommodaties. Camping Les Fougères Lacanau verwelkomt je voor een vakantie in een groene bosachtige omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Les Fougères Lacanau

Na een hele dag strand en de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Camping Les Fougères Lacanau ontspannen. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor natuur- en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in de Gironde

Een vakantie op Camping Les Fougères Lacanau vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kanoën, mountainbiken, surfen en wandelen.

Camping Les Fougères Lacanau

Frankrijk Aquitaine Gironde Lacanau

655, Avenue de l’Océan
33680 Lacanau

+33 (0)5 56 03 56 76
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.