Domaine du Moulin des Sandaux is een klein vakantiepark met historische molen, een kleine camping met zwembad en een restaurant met terras.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 3,8 ha

Luxe safaritenten in de Gironde

Domaine du Moulin des Sandaux ligt midden in de groene, heuvelachtige omgeving van de Dordogne. Domaine du Moulin des Sandaux is een klein vakantiepark met historische molen, een kleine camping met zwembad en een restaurant met terras. De mooie safaritenten op de camping zijn de ideale uitvalsbasis om de prachtige regio te ontdekken. Het is niet alleen leuk overnachten in de Tendi safaritent in de Dordogne, ook op de camping zelf is er genoeg te beleven. Zo vind je er een een zwembad met glijbaan en een ligweide met stoelen. Je kunt vissen in de visvijver, de kinderen kunnen spelen in de speeltuin of meedoen met de activiteiten. De camping is autovrij en zeer kindvriendelijk, de kleintjes kunnen dus ook zelf over het terrein lopen. In de oude molen bevindt zich een restaurant, bar en een terras met uitzicht op het zwembad. Door het domein loopt ook een verfrissend beekje.

Inrichting van de safaritent

De grote safaritent van 35m2 biedt plek aan 4 personen. Er is een heerlijk boxspringbed met klamboe voor de ouders, en een stapelbed met klamboe voor de kinderen. De compacte keukenunit is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak en een inventaris voor 6 personen. In de eethoek staat een tafel met bankje en twee stoelen, en er staan nog twee relaxstoelen op de veranda met uitzicht op de visvijver. Voor water, douches en toiletten maak je gebruik van de sanitaire voorzieningen.

We hebben de beste opties voor Domaine du Moulin des Sandaux - Safaritenten voor je op een rijtje gezet:

Domaine du Moulin des Sandaux – Safaritenten

Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-André-et-Appelles

Les Sandeaux, 33220 Saint-André-et-Appelles, Frankrijk

0031 (0)72 751 37 51
Engels, Frans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.