Alle foto's

Landgoed Ottermeer, vakantie in de natuur!

Landgoed Ottermeer is een landgoed gelegen in de Wouwse Plantage in de provincie Noord-Brabant. Het landgoed bevindt zich naast de grens van België, hier vind je de Kalmthoutse Heide. Het natuurkampeerterrein telt met 40 ruime kampeerplaatsen met bossages, verdeeld over verschillende velden, en uitzicht op zonsopkomst en -ondergang. Kom genieten in de natuurlijke oase van Landgoed Ottermeer. Onze gasten kunnen genieten van het schitterende zwemven met zandstrand, kano’s, kabelbaan, grote natuurlijke kampeerplaatsen, de fijne beachlofts en de vele natuurlijke speelmogelijkheden.

Kameerterrein op Landgoed Ottermeer

Het kampeerterrein is omringd door 15 hectare Ottermeerbos met 2 natuurvennen, weides met paarden en de permacultuur groente-, bloemen- en kruidentuin. geniet van weidse uitzichte met prachtige zonsondergang. De paarden grazen in de weides en de vogeltjes fluiten hun prachtige zang.

Faciliteiten op Landgoed Ottermeer

Het sanitair met douches, toiletten, afwasgelegenheid en wasmachine ligt centraal bij de boerderij. Dichtbij het zwemven is een compost toilet. Aan het ven staat een houtgestookte sauna! De groepsruimte heeft WiFi, chill banken en een gezellige houtkachel. Er liggen boeken en tijdschriften om te lezen en folders van de omgeving. Ook staat er staat een ijskast met friezer voor o.a. koelelementen. Voor yoga kan men terecht in de tot yogatempel omgebouwde hooizolder.

Leuke activiteiten & workshop

Landgoed Ottermeer heeft veel speel- en recreatiemogelijkheden: het schitterende zwemven met zandstrand, kano’s en touwbrug. Verder zijn er 3 trampolines, diverse gratis skelters, tafeltennis tafel en een vuurplaats aanwezig. Voor de kleine kinderen is er een heus speelhuis met glijbaan zandbak en schommels.

Naast de mooie natuur, speel- en recreatiemogelijkheden vinden we het fijn allerlei activiteiten en workshops aan te bieden. Creatieve workshops, houtsnijden, yoga, boogschieten, werken met paarden, broodjes bakken op het kampvuur: het zijn voorbeelden van activiteiten en workshops die we in de vakantieperioden aanbieden aan onze gasten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Landgoed Ottermeer voor je op een rij gezet.

Landgoed Ottermeer
Nederland Noord-Brabant Wouwse Plantage

ottermeerweg 2, 4725pz Wouwse Plantage

Engels, Nederlands
half mei - eind augustus

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe