Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren is een fijne, gastvrije natuurcamping in het bos in Noord-Brabant in Nederland.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 4

Pipowagen Camping Puur Genieten

Pipowagen Camping Puur Genieten in Someren is een fijne, gastvrije natuurcamping in het bos in Noord-Brabant in Nederland. Op deze camping kunt u een unieke pipowagen huren, maar er zijn ook zeven ruime kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent en caravan en er is één kampeerplaats voor campers ingericht. Bent u dol op het buitenleven, de rust, de ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Dan bent u op deze camping in Someren zeker aan het juiste adres. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van de camping van alles te doen. Het terrein ligt aan de rand van recreatiegebied “De HeiHorsten”. Prachtige natuurgebieden met bossen, heide en vennen. Hier wandelt u prachtige routes, maar ook mountainbiken en fietsen behoren hier tot de mogelijkheden. Paardenliefhebbers kunnen een mooie buitenrit maken in deze omgeving. Nabij gelegen natuurparken zijn onder andere De Strabrechtse Heide, het Keelven en nationaal park de Grote Peel. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen.

Kamperen in Noord-Brabant

Overnachten in een van de Pipowagens is een hele bijzondere ervaring. Vooral met kinderen is het ontzettend leuk. In de omgeving van de camping kunt u leuke uitjes ondernemen met elkaar. Ga bijvoorbeeld naar een van de nabij gelegen kastelen, musea of leuke steden. Kamperen op camping Puur Genieten is heerlijk voor jong en oud!

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Pipowagen Camping Puur Genieten ga je naar onze partners.

Pipowagen Camping Puur Genieten

Nederland Noord-Brabant Someren

Kerkendijk 41, 5712 ES Someren-Heide

+31 (0)4 93 49 59 99
Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.