Natuurterrein De Wildenberg

Geen wegen, geen paden, geen afgezette kampeervelden, geen auto’s en geen caravans: De Wildenberg is een ongerept stuk schitterende natuur van 10 hectare binnen RCN de Flaasbloem. Op De Wildenberg ben je helemaal vrij om de tent op te zetten waar je wilt, in een prachtig stuk ongerepte natuur. Of ervaar het echte glamping en huur een Finse Lodge, een Tentlodges of kies voor de nieuwe Finse Waterlodge, direct aan ’t Smokkelstrand.

Kindvriendelijke glamping in Brabant

Je kunt ervoor kiezen om met een eigen tent te komen of één van de bijzondere accommodaties te huren. Er staan sfeervolle 4- en 6 persoons Finse Lodges en stoere Tentlodges compleet met luxe douche, keuken en zeer ruime veranda die uitkijkt over de speelvoorzieningen. Met schitterend uitzicht verblijf je in de Finse Waterlodges direct aan het recreatiemeer voor 6 personen met houtkachel, slaapzolder, ruime veranda en terras aan het water. De echte kampeerbeleving ervaar je in de luxe tent lodges met extra grote veranda én loungbanken!

Slapen in de buitenlucht

Samen met andere natuurkampeerders geniet je op natuurterrein De Wildenberg niet alleen van rust, ruimte en vrijheid maar ook van bijzondere gezamenlijke voorzieningen in originele Finse stijl, waar je kunt koken, grillen, barbecueën, pizza’s bakken of een spelletje doen. De authentieke sfeer is gecombineerd met praktische service en faciliteiten. Via de receptie kun je allerlei zaken huren en regelen. Voor het vervoer van bagage naar de kampeerplek kun je gebruik maken van speciale bagagekarren die met een 2 euro muntstuk gebruikt kunnen worden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Natuurterrein De Wildenberg:

Natuurterrein De Wildenberg
Nederland Noord-Brabant Chaam

Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe