De Leemskuilen

Onze minicamping in Vessem (Noord-Brabant) bied 18 zeer ruime staanplaatsen “in het groen” voor camper, caravan of tent. De helft van de plaatsen zijn gescheiden door een coniferenhaag wat veel privacy biedt. De andere plaatsen zijn open en gelegen aan een mooie bloemrijke flora en faunarand waar de vlinders, hommels en bijen het goed toeven vinden. In het midden van het terrein ligt een mooie aangelegde eenden poel voor kleine siereendjes en staan er enkele fruitbomen. Alle plaatsen zijn voorzien van watertappunten en elektrische aansluitingen. De camping is ideaal voor de 45 plussers, rustzoekers en natuurliefhebbers.

Omgeving van De Leemskuilen

Camping De Leemskuilen ligt ongeveer 3 kilometer buiten het dorp Vessem. In de directe omgeving vind je de Staatsbossen, een prachtig stuk natuur met een groot en klein meer. Het beekdal de Kleine Beerze (op loopafstand) is een prachtig gebied voor vogelaars, hier tref je vele vogelsoorten aan. Verder vind je in de nabije omgeving bijzondere natuur- en stiltegebieden zoals De Landschotse Heide (met uitkijktoren), De Oirschotse Heide, Landgoed De Baest en Landgoed De Utrecht (met uitkijktoren). Ook vanuit de dorpskern kun je diverse wandelommetjes maken en zijn er diverse gelegenheden om lekker te eten of om een terras te pakken.

Overige information van deze accommodatie

Boek De Leemskuilen eenvoudig bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21 €21 €21 per nacht
De Leemskuilen
Nederland Noord-Brabant Vessem

Buikheide 10 A 5512PB Vessem

06-11065647
Nederlands
1 april - 1 oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe