Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 5

FarmCamps Vorstenbosch

Op de boerderij van boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun 2 kids Evi en Nina maak je kennis met de wondere wereld van de alpaca. Op dit moment bestaat hun kudde uit 45 alpaca’s, en ieder jaar komen er rond de 15 nieuwe alpacaveulens bij. Je hebt dus een grote kans dat er eentje geboren wordt tijdens jullie verblijf op de boerderijcamping! Overnacht in één van de 5 luxe safaritenten en beleef een heerlijke vakantie in eigen land.

Knuffel en voer de boerderijdieren!

Tijdens je kampeervakantie op FarmCamps Vorstenbosch kun je boer Willem-Mathijs en boerin Anne helpen met het verzorgen van de Alpaca’s. Zo kun je iedere dag helpen met het voeren van de alpaca’s en het verzorgen van de knuffelcavia’s. Samen met boerin Anne ga je knutselen met de zachtste alpacawol die je ooit gevoeld hebt! Als je meer houdt van buitenspelen, kan dat natuurlijk ook! Skelteren, trampoline springen of kliederen in de modderkeuken.

Overnacht in een luxe glampingtent

Er is keuze uit 2 verschillende soorten glamping tenten. Ga je voor één van de 4 Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. Of kies je voor de luxe Barntenten met eigen sanitair, een compleet ingerichte keuken en de Hooi Hooi Slaapzolder.

We hebben de beste opties voor FarmCamps Vorstenbosch voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Vorstenbosch

Nederland Noord-Brabant Bernheze Vorstenbosch

Leeghandseweg 10a, 5476 VD Vorstenbosch

+31 (0)88 8889188
Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.