Meer foto's

Yurt in Rijsbergen

Kom overnachten in een Yurt in Noord-Brabant. Deze Yurt in Rijsbergen is een heerlijke vakantiebestemming weer je helemaal tot rust kunt komen in de natuur. De Yurt is geschikt voor 2 personen en is praktisch ingericht. Toch heeft het alles wat je nodig hebt. Er is een zithoek met kussens, een bed. een eettafel met stoelen en een eetgerei. Ook is er een kachel in de Yurt voor tijdens de koude wintermaanden. Buiten is er een vuurplaats waar je je ook heerlijk kunt opwarmen. Op het terrein staan nog een andere accommodatie. Er is een gezamenlijke sanitair. De Yurt ligt op een groot terrein waar veel ruimte is om een boekje te lezen in het gras of te voetballen met de kinderen. Als je een liefhebber bent van eenvoud, is dit een heerlijk plek om te overnachten

De omgeving van Rijsbergen

Rondom het plaatsje Rijsbergen is er van alles te doen. In de omgeving van Rijsbergen kun je prachtige wandelingen maken. Je kunt er ook voor kiezen om een leuk stadje in de omgeving te ontdekken. Ga een dagje naar Breda, Tilburg, Zundert of Roosendaal. Wil je liever een dag naar België  Vanaf Rijsbergen ben je zo in het land van onze zuiderburen. Hier heb je ook prachtige steden om te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

2

Yurt in Rijsbergen
Nederland Noord-Brabant Rijsbergen
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.