Park de Nieuwe Riet in Oud-Gastel is een prachtige, groene boerderijcamping in Noord-Brabant.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 2

Park De Nieuwe Riet

Park de Nieuwe Riet in Oud-Gastel is een prachtige, groene boerderijcamping in Noord-Brabant. Deze camping beschikt over 25 afgebakende kampeerplaatsen, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast is er een chalet en een caravan te huur. Ideaal voor een wat luxere vakantie. Dit kampeerterrein is ideaal voor hondenbezitters, want vanaf het terrein is het uitloopveldje makkelijk te bereiken. Hier kunnen de honden lekker los rennen. Op deze camping komt u helemaal tot rust, want ook in het hoogseizoen is het hier rustig en komen er weinig jonge gezinnen. Wandelen en fietsen zijn twee geliefde activiteiten in dit gebied. Geniet van de natuur en ontdek de omgeving terwijl u een lange wandel- of fietstocht maakt.

Kamperen in Noord-Brabant

Tijdens een vakantie op deze camping geniet u van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. De camping is het hele jaar geopend. In de directe omgeving van het kampeerterrein kunt u wandelen met de hond, fietsen en een terrasje pakken in de buurt. In omliggende dorpen kunt u musea bezoeken of lekker winkelen. De eigenaren van de camping zijn er om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken.

Adults only Camping Park De Nieuwe Riet

Nederland Noord-Brabant Oud Gastel

Noordhoeksestraat 3-3a, 4751 TM Oudenbosch

+31 (0)165 313 077
Frans, Nederlands
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.