Alle foto's

Tipi tent van Geardropper op Camping Morgenrood

Camping Morgenrood is een kleinschalig natuurkampeerterrein met sfeervolle tipi-tenten gelegen in een bosrijk gebied in Noord-Brabant. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van de barbecue- en kampvuurplek, het overdekte zitgedeelte en de sanitaire voorzieningen. Sportievelingen kunnen een balletje trappen op het voetbalveld of tafeltennissen met de andere campinggasten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op het terrein aanwezig. Ook kunnen ze vrij uit spelen op de verschillende grasvelden. Wil je omgeving gaan verkennen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren. Binnen 3 km van de glamping kun je een supermarkt, restaurant en een zwembad vinden.

Ingerichte tent voor 5 personen

De tenten zijn geschikt voor 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Binnen in de tent heb je twee slaapkamers en een ruim woongedeelte. De accommodatie is voorzien van een elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn wat handdoeken en kleding. In deze tipi tent kun je het echt kampeergevoel ervaren, zonder je comfort in te hoeven leveren.

De omgeving van Camping Morgenrood, Noord-Brabant

Het kampeerterrein ligt midden in het bos- en vennengebied van Oisterwijk en op relatief korte afstand van de Brabantse steden. In de omgeving van Morgenrood kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door de natuur. Er lopen verschillende routes langs het terrein. Bovendien kun je een leuke dagtrip maken naar Tilburg (10 km), Den Bosch (22 km), Eindhoven (32 km) of Breda (39 km).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Tipi tent – Camping Morgenrood voor je op een rij gezet.

Tipi tent – Camping Morgenrood
Nederland Noord-Brabant Oisterwijk

Scheibaan 15, 5062 TM Oisterwijk, Nederland

Engels, Nederlands
Begin april t/m begin oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe