Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150

Camping Les Vaudois

Camping Les Vaudois is een authentieke natuurcamping in de Hautes-Alpes gelegen aan de voet van de Mont Brison (Franse Alpen) aan een kabbelende rivier omgeven door natuur. Iedereen die houdt van kamperen in de natuur zonder luxe en faciliteiten is hier aan het juiste adres: het echte kamperen! De ruime staanplaatsen op camping Les Vaudois zijn gelegen in de schaduw bij de ingang van het Nationale Park Les Ecrins. Op deze camping geniet u elke ochtend van vers brood en warme croissants. Er zijn geen voorzieningen op de camping, deze vindt u op camping Le Courounba op 2 kilometer afstand. Deze camping beschikt over een verwarmd zwembad en een glijbaan.

Natuurcamping in de Hautes-Alpes

Sportliefhebbers zitten op camping Campéole Les Vaudois helemaal op hun plek. U kunt hier rotsen beklimmen en verschillende watersporten uitoefenen zoals kajakken en raften. Echte waaghalzen trekken de bergen in voor via-ferrata en canyoning. Ook per fiets of mountainbike kunt u de prachtige natuur ontdekken. Neem uw wandelschoenen mee voor de mooiste trektochten in de vrije natuur.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Les Vaudois ga je naar onze partners.

Camping Les Vaudois

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Les Vigneaux

La Ruinette, 05120 Les Vigneaux

0033 (0)4 92 23 02 09
Engels, Frans
juni - augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.