Camping Huttopia Vallouise

Camping Huttopia Vallouise in Vallouise is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur gelegen in de bergen midden in de Hautes-Alpes. Het kampeerterrein telt 120 kampeerplaatsen en 40 huuraccommodaties. Camping Huttopia Vallouise verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Vallouise

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Vallouise gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Hautes-Alpes

Een vakantie op Camping Huttopia Vallouise vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, raften, klimmen, parapente, fietsen, kajakken, kanoën, langlaufen en mountainbiken, raften en wandelen. Kamperen op een hoogte van 1200 meter in het dorp Vallouise met adembenemend uitzicht op de bergen! Ontdek het Parc National des Écrins tijdens een spectaculaire wandeltocht.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Vallouise:

Camping Huttopia Vallouise
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Vallouise

Les Chambonnettes, 05290 Vallouise

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe