Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Huttopia la Clarée

Camping Huttopia la Clarée in Val-des-Près is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur gelegen in de bergen in het departement Hautes-Alpes. Het kampeerterrein telt 180 kampeerplaatsen en 20 huuraccommodaties. Camping Huttopia la Clarée verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia la Clarée

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia la Clarée gebruik maken van het internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Hautes-Alpes

Een vakantie op Camping Huttopia la Clarée vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken en wandelen.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia la Clarée voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia la Clarée

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Val-des-Près

8, route des Alberts La Rosier, 05100 Val-des-Prés

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
juni - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.