Meer foto's

Camping De Somerweij

Camping De Somerweij is een charmante minicamping, gelegen in een rustig weidegebied bij het Brabantse dorpje Someren. De camping heeft 20 ruime kampeerplaatsen waar je met je tent, caravan of camper kunt neerzetten. De plaatsen zijn voorzien van stroom en drinkwater. Er is een grote parkeerplaats waar je de auto neer kunt zetten. Voor de kinderen is er een groot speelveld met trampoline, zandbak, glijbaan en schommels. Daarnaast heeft de camping verschillende boerderijdieren, zoals kippen, shetlandpony’s, schapen en katten.

Rustige familiecamping in Noord-Brabant

De camping ligt aan de rand van de Somerense Heide, een natuurgebied met bossen, heide en vennen. In het gebied zijn twee wandelroutes uitgezet, variërend 5 tot 9 kilometer. Bovendien ligt de camping vlakbij een ander mooi natuurgebied, De Strabrechtse Heide. Dit wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden van Brabant. Je vindt er heidevelden, vennen, stuifzanden en kleine bosjes. Tevens kun je er runderen, schapen, trekvogels en andere bijzondere dieren spotten. Naast wandelen kun je er ook heerlijk fietsen. Wil je liever een stad bezoeken? Eindhoven ligt op een half uurtje rijden van de camping.

Overige information van deze accommodatie

Camping De Somerweij (ACSI)
Nederland Noord-Brabant Someren

Stalmansweg 11, 5712 PJ Someren

eind maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe