Algemene gegevens

Staanplaatsen: 10

Natuurcamping in Baarschot

In een bosrijk gebied op een rustig natuurterrein in Noord-Brabant kun je een ruime kampeerplaats huren. Het landgoed is privé gelegen en biedt een rustige plek voor je kampeervakantie. De mini camping heeft een vuurpot met gratis haardhout en een overkapping waar je onder kunt zitten. Voor wat vermaak kun je een potje tafeltennissen.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Natuurcamping in Baarschot bij onze partners:

Natuurcamping in Baarschot

Nederland Noord-Brabant Hilvarenbeek Baarschot

Baarschot, Noord-Brabant, Nederland

085 888 3337

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.