Algemene gegevens

Staanplaatsen: 280
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 6 ha

Welkom bij Camping Bled

Camping Bled is een heerlijke natuurcamping in Bled aan het gelijknamige meer Bled in de regio/provincie Gorenjska met 280 kampeerplaatsen en 31 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping in Slovenië geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping Bled huur je kampeerplaatsen en stacaravans. De groene camping heeft animatie en internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping Bled vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Slovenië. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes.

Vakantie aan het mooiste meer van Slovenië

De camping ligt aan een van de mooiste meren van Slovenië. Het Meer van Bled is een meer in de streek Gorenjska tussen de Karawanken en de Julische Alpen in het noordwesten van Slovenië bij de gelijknamige plaats Bled. In het meer ligt een klein eilandje met de Maria Hemelvaartskerk uit de 9de eeuw met fresco’s en een gouden altaar. Het meer van Bled is zeker een van de mooiste bezienswaardigheden van Slovenië. Rondom het sprookjesachtige meer vind je groene bossen en hoge bergtoppen. Een geheel dat het perfecte decor vormt voor een romantische of actieve vakantie met het hele gezin.

Een duik in het meer

Met de Alpen op de achtergrond een duik nemen in het meer? Als je op Camping Bled verblijft, kan het iedere dag. Zeker in de zomer, want dan heeft het water een aangename temperatuur. Bij de camping vind je ook een grote ligweide waar je heerlijk kunt zonnen of luieren in het gras. Huur een roeibootje en roei naar het eilandje, een unieke ervaring voor jullie en de kinderen. Op het meer mogen geen motorboten varen, dus het is altijd veilig zwemmen en spelen voor het hele gezin. Een weg scheidt de camping van een groot grasstrand aan het meer, met een mooi aangelegde zwemsteiger.

Kindvriendelijke camping en activiteiten

Op de kindvriendelijke camping kunnen kleine kinderen zich helemaal uitleven. Lekker knutselen en kleuren in de miniclub, goochelshows, samen tafeltennissen of basketballen. En bij je kampeerplaats is plek genoeg om rond te rennen. Zijn ze moe van al het spelen en hollen? Geniet dan van een typisch Sloveens roomtaartje in het campingrestaurant.

We hebben een aantal opties voor Camping Bled voor je op een rijtje gezet:

Camping Bled

Slovenië Goriška Bled

10-C Kidriceva, 4260 Bled

+38 64 57 52 00 0
Duits, Engels
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.