Camping Nadiža in Kobarid is een karaktervolle natuurcamping in Goriška gelegen aan een rivier in Kobarid. Het kampeerterrein telt 170 kampeerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 300 m

Camping Nadiža

Camping Nadiža in Kobarid is een karaktervolle natuurcamping in Goriška gelegen aan een rivier in Kobarid. Het kampeerterrein telt 170 kampeerplaatsen. Camping Nadiža verwelkomt je voor een natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ruime kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning op Camping Nadiža

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Nadiža gebruik maken van het restaurant en gratis internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, bergliefhebbers en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuur kamperen in de

Een vakantie op Camping Nadiža vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Slovenië. In de omgeving van de camping kan je fietsen, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €24 €24 €24 o.b.v. 2 personen p.d.
Extra persoon €12 €12 €12 per dag
Kind 7-14 jaar €7 €7 €7 per dag
Elektriciteit €5 €5 €5 per dag
Huisdier €3 €3 €3 per dag

Camping Nadiža

Slovenië Goriška Kobarid

Podbela 48
5223 Breginj

Duits, Engels, Sloveens

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.