De Lemeler Esch Natuurcamping

De charme camping De Lemeler Esch Natuurcamping in Lemele is een middelgrote eigentijdse natuurcamping bij Ommen. De camping is bijzonder gelegen met in de achtertuin de Lemeler- en Archemerberg. De omgeving biedt ontelbare fiets- en wandelroutes. Letterlijk binnen een paar passen vanaf de camping staat u midden op de heide. De camping biedt naast basis- en comfortplaatsen ook kampeerplaatsen met privé sanitair. Geen eigen kampeermiddel? Kies dan één van de comfortabele accommodaties. In het voor- en naseizoen biedt De Lemeler Esch Natuurcamping volop rust en ruimte midden in de natuur. Er zijn alleen maar toeristische kampeerplaatsen en er is een speciaal veld voor alleen tenten. In de vakantieperiodes is de camping ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Afkoelen in het verwarmde buitenzwembad, hutten bouwen in het bos en op avontuur bij de ondiepe speelvijver. De natuur is één grote speeltuin! Eigenaren Tinus en Wilma geven graag op een subtiele manier iets mee over een duurzame natuurbeleving. Dat zij dit belangrijk vinden, is terug te zien op het terrein. Vandaar dat zij al een aantal jaar de Gouden Green Key ontvangen.

Beleef het buitenleven in Overijssel

In de omgeving is van alles te beleven voor jong en oud. Natuurgenieters ontdekken een natuurgebied met heel veel diversiteit en bijzondere parels. Uren kan er gefietst en gewandeld worden. Cultuursnuivers kunnen hier ook alle kanten op. Voor kinderen is er attractiepark Hellendoorn dichtbij, maar zijn er ook kinderboerderijen, natuurdiorama, leuke speurroutes, speeltuinen, zwemvijvers en nog veel meer. We zitten op 25 minuten van Zwolle. Erg leuk voor een dagje uit!

Overige information van deze accommodatie

Boek De Lemeler Esch Natuurcamping:

De Lemeler Esch Natuurcamping
Nederland Overijssel Ommen

Lemelerweg 16, 8148 PC Lemele

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe