Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Kampeerterrein: 16 ha

GroepsNatuurkampeerterrein De Wolfskuil

GroepsNatuurkampeerterrein De Wolfskuil is een rustige kleine camping, gelegen in een bos van 16 hectare in het hart van het Vechtdal. Het terrein bestaat uit twee kampeervelden, die elk plek biedt voor een groep van 15 personen. Het ene kampeerveld is geschikt om je tent neer te zetten en op het andere veld staan ingerichte tenten die gehuurd kunnen worden. Er is een recreatietent aanwezig met tafels en banken. In een andere tent vindt je een koelkast, servieskant en gasfornuis waar je kunt koken. In de avond kun je lekker zitten bij het kampvuur en een marshmallow roasten.

Kamperen in Overijssel

In de buurt van de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. Bij de receptie zijn verschillende wandel- en fietskaarten te verkrijgen. Verder is er een leuk speel- en klauterbos op loopafstand van het kampeerterrein. Het is ook erg leuk om verschillende dorpjes en stadjes te bezoeken, zoals Ommen (3,5 km), Kampen (46 km), Ootmarsum (45 km) en Giethoorn (56 km).

We hebben de beste opties voor GroepsNatuurkampeerterrein De Wolfskuil voor je op een rijtje gezet:

GroepsNatuurkampeerterrein De Wolfskuil

Nederland Overijssel Ommen

Wolfskuil 15, 7731 AP Ommen

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.