Camping ’t Meulenbrugge

In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden, dat bekend staat om zijn 8 kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt u camping `t Meulenbrugge. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap. De natuurcamping is met name geschikt voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan, u vindt op de camping dan ook geen speeltoestellen of animatieteam. De camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs ’t Meulenbrugge. De camping in Gelderland is ANWB erkend, lid van de Recron en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

Ruime en verharde plaatsen

De camping heeft 109 ruime en verharde toeristische comfortplaatsen met minimaal 10 ampére elektra, water en rioolaansluiting. Verder beschikt de camping over 3 luxe verwarmde sanitair gebouwen met wasmachine en droger. Er is gratis Wi-Fi, een jeu de boules baan en fietsenverhuur (ook elektrische fietsen). De bakker komt iedere ochtend met heerlijke broodjes. Bij de receptie zijn kampeerartikelen, gasflessen en streekwijnen te koop. Ook worden er eieren verkocht en is er een krant (De Telegraaf) te koop.

Omgeving van de camping

Camping ’t Meulenbrugge ligt aan de Baaksebeek waar u kunt vissen in een prachtige bosrijke omgeving. In de omgeving zijn veel mooie wandel- en fietsroutes, zoals de achtkastelenroute. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op het Kerkdorp Kranenburg. In de kerk van Kranenburg vind u het Heiligenbeeldenmuseum.

Overige information van deze accommodatie

Prijzen en beschikbaarheid: Camping `t Meulenbrugge

Camping `t Meulenbrugge
Nederland Gelderland De Achterhoek

Mosselseweg 4, 7251 KT Vorden

+31 (0)575 55 66 12
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe