Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 3 ha

 De Waltakke

Heerlijke groene camping op het boerenland bij het mooie stadje Lochem in de Achterhoek in de provincie Gelderland. De Waltakke is een rustige en gemoedelijke camping op het groene platteland met mooie vergezichten. De eigenaren zijn in 1993 begonnen met kamperen bij de boer in het buitengebied van Lochem. Tegenwoordig biedt de De Waltakke plek aan 30 kampeereenheden.

Goede sanitaire voorzieningen

Het sanitair gebouw heeft vloerverwarming en geen muntautomaten voor de douches. Op het terrein vind je tevens twee familiewoningen, een groepsruimte waar in het voor en naseizoen school-kampjes worden gehouden en een horeca gelegenheid waar zo nu en dan een feestje of activiteit wordt georganiseerd.

Families met kinderen

De kinderen kunnen zich op de kleine camping in de natuur uitstekend vermaken met de aanwezige skelters, speeltoestellen en een voetbalveld. Er is een schommel, glijbaan, buiten voetbalveld, beachvolleybalveld, en een natuurvijver (i.v.m. blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten). Ook kan er voor gasten tegen een gereduceerd tarief binnen worden gevoetbald in de indoorhal.

Kamperen in de Achterhoek

Lochem is een mooi stadje in de achterhoek met een leuk centrum met veel winkeltjes en eetgelegenheden. Lochem ligt op 5 km afstand van onze camping. Een ander leuk plaatsje is Borculo, ook op zo’n 5 km. De Waltakke is een prima startpunt voor allerlei fietstochten. Op honderd meter van ons terrein bevind zich een knooppunt van de knooppunten route.

We hebben een aantal opties voor De Waltakke voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €20 per nacht

De Waltakke

Nederland Gelderland Lochem

7 Bolksbeekweg 7241PH Lochem

0573471313
Duits, Engels, Nederlands
1april half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.