Meer foto's

Camping Huttopia Gorges du Verdon

Camping Huttopia Gorges du Verdon in Castellane is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur gelegen aan een rivier midden in de Alpes-de-Haute-Provence. Het kampeerterrein telt 143 kampeerplaatsen en 106 huuraccommodaties. Camping Huttopia Gorges du Verdon verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Gorges du Verdon

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Gorges du Verdon gebruik maken van animatie, internet, het zwembad en de zwemvijver. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Alpes-de-Haute-Provence

Een vakantie op Camping Huttopia Gorges du Verdon vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Gorges du Verdon:

Camping Huttopia Gorges du Verdon
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

Chasteuil, 04120 Castellane

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe