Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 60 ha
Hoogte: 500 m

Camping naturiste Les Lauzons

Camping naturiste Les Lauzons is een naturistencamping met zwembad in een bos in de Alpes-de-Haute-Provence (Provence-Alpes-Côte d’Azur) in Zuid Frankrijk. Hier zijn de natuur en het terrein in harmonie en vindt u in de omgeving van de naturistencamping prachtige authentieke kleine Provençaalse dorpen. Deze prachtige groene naturistencamping naturiste Les Lauzons is zeer mooi aangelegd en heeft veel mogelijkheden voor haar bezoekers. Er zijn drie zwembaden, een sauna, een restaurant, een bar met een gezellig terras en een gymzaal waar allerlei activiteiten worden georganiseerd van sportieve momenten tot Qigon en tekenworkshops. Er is mogelijkheid tot het huren van ingerichte tenten, lodge- en safaritenten, stacaravans en trekkershutten. Op de Camping naturiste Les Lauzons heerst een levendige sfeer. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, djembé lessen, clown voorstellingen, aquagym en één maal per week wordt er gezamenlijk een maaltijd genuttigd. Veder kan men er boogschieten, volleyballen en jeu de boules, waterpolo en tafeltennis spelen. Voor de kleinsten zijn er bodypaint- en knutselmomenten. Maar uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden om lekker rustig te genieten. Zo kan men lezen in de bibliotheek, tv kijken of gewoon heerlijk nietsdoen.

Naturistencamping in de Provence

In de omgeving van Camping naturiste Les Lauzons kunt u de prachtige natuur van het Luberon Park Pays de Forcalquier Montagne de Lure ontdekken. Een groen gebied met vele kleine Provençaalse dorpjes en typische Franse markten.

We hebben een aantal opties voor Camping naturiste Les Lauzons voor je op een rijtje gezet:

Camping naturiste Les Lauzons

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Forcalquier

Limans en Provence, 04300 Forcalquier (Frankrijk)

+33 (0)4 92 73 00 60
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.