Meer foto's

Camping Al Comu

Camping Al Comu in Llauro is een kleine, natuurcamping de Pyrénées-Orientales van Frans-Nederlandse eigenaren gelegen in de regio Languedoc-Roussillon. De camping ligt op een half uur rijden (20 kilometer) van de Middellandse Zee. Overdag lekker zwemmen en snorkelen in de zee, ’s avonds terug naar de rust. De camping telt slechts 35 plaatsen op een ruig terrein. Omdat de camping op het eerste heuveltje (280 meter hoog) ligt vanaf de kust, bieden sommige plekken een prachtig uitzicht op de zee. Eerst heerst een mediterrane sfeer op de camping, dit komt onder andere door mimosa’s, pijnbomen, olijfbomen en heel veel kurkeiken. Op 8 kilometer van dit kampeerterrein ligt een groot zwemmeer. De Frans-Nederlandse campingeigenaren zijn altijd op het terrein aanwezig. Er is géén animatie en géén verhuur, ideaal voor rustzoekers. Een ieder komt met eigen kampeermiddel. Dat kan een caravan, een tent of een camper zijn. Het gehele jaar kunt u ’s ochtends terecht bij de receptie voor lekker vers brood. Ook verkoopt de camping verschillende frisdranken, bier en natuurlijk verschillende wijnen uit de streek. Een lege fles kunt u meenemen en bij de receptie weer laten vullen. Voor de kinderen en liefhebbers is er een pingpongtafel op het terrein en een pétanquebaan waar op gespeeld kan worden. Er zijn mooie wandelroutes uitgezet vanaf de camping. Hierover kunt u wandelgidsen lenen bij de camping en op pad gaan. Deze zijn ook geschikt voor tochten hogerop in de bergen. In het voor- en naseizoen kamperen hier veel oudere jongeren, jongere ouderen, ’s zomers meestal veel gezinnen met kleine/grote kinderen en pubers. De WiFi is gratis en hiervan kunt u gebruik maken in de WiFi- hoek. Er bevindt zich een restaurant in het dorp Llauro op 800 meter lopen.

Ontdek de natuur in Pyrénées-Orientales

In deze regio is veel zon, veel zee en veel strand, ideaal voor echte zon- en strandliefhebbers. Geniet van de cultuur in de steden, abdijen en in dorpen: Barcelona, Céret, Figueres, Perpignan, Gerona, Collioure, Empuriës Brava, Elne. U vindt hier verschillende stijlen, zoals Grieks-Romeins, vroeg-christelijk, Romaans, Gotiek, Barok en modern. Ook op het gebied van gastronomie kunt u uw hart ophalen. Eet lekker tapas en allerlei verschillende soorten zoet fruit: perziken, abrikozen en nectarines. De Roussillon is een prachtig gebied om te kamperen, leuke dorpjes te ontdekken en te genieten van de natuur.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per nacht
Camping Al Comu
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Llauro

Al Comu, 66300 Llauro

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe