Camping Huttopia Font-Romeu

Camping Huttopia Font-Romeu in Font-Romeu is een natuurcamping in Occitanië (Languedoc-Roussillon) gelegen in de bergen midden in de Pyrénées-Orientales. Het kampeerterrein telt 122 kampeerplaatsen en 58 huuraccommodaties. Camping Huttopia Font-Romeu verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Font-Romeu

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Font-Romeu gebruik maken van en het zwembad. Vanaf het zwembad heb je een adembenemend uitzicht op de Pyreneeën! Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen en bergliefhebbers. Het is de ideale natuurbestemming voor een zomervakantie in de bergen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Pyrénées-Orientales

Een vakantie op Camping Huttopia Font-Romeu vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Font-Romeu:

Camping Huttopia Font-Romeu
Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Font-Romeu

Route de Mont Louis, 66120 Font-Romeu

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half juni - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe