Corinne en Patrick verwelkomen u op de sfeervolle en kleinschalige natuurcamping Domaine de la Serre in Aigues-Vives (Ariège).

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 48
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 10,5 ha
Hoogte: 450 m

Eco-Camping de la Serre

Corinne en Patrick verwelkomen u op de sfeervolle en kleinschalige natuurcamping Domaine de la Serre in Aigues-Vives (Ariège) in het hart van Kartharenland in de Midi-Pyrénées. De natuurcamping in Zuid-Frankrijk beschikt over een omheind zwembad, ruim opgezet kampeerterrein en een gigantische speeltuin. Camping Domaine de la Serre is een familiecamping met 48 kampeerplaatsen voor tent, caravan of camper op afgebakende en schaduwrijke plaatsen. Op de groene camping kunt u verschillende accommodaties huren, zoals een boomhut, woodlodge en verschillende mobilhomes.

Rustige natuurcamping in de Ariège

Zowel overdag als ’s avonds is het rustig op Camping Domaine de la Serre. Gezinsleven, stille nachten, comfort, netheid en respect voor iedereen is gegarandeerd. Iedereen kan gebruik maken van de speeltuin met voetbalveld, volleybalveld, mountainbike tracks, badminton, houten spellen voor alle leeftijden en overdekte binnenplaats voor voetbal en pingpong. De eigenaren zetten zich in voor ecotoerisme en een persoonlijke service. Een verblijf op camping la Serre in Aigues-Vives is ideaal voor kinderen en natuurliefhebbers.

Beschermde vogels en de vlindertuin

Maak kennis met de beschermde vogels en de vlindertuin op de camping. De camping ligt in de buurt van het van het middeleeuwse Bastide van Mirepoix (11 km), een van de Mooiste Dorpen van Frankrijk Camon (8 km), het meer van Montbel (5 km), de Katharen kastelen van Montsegur en Roquefixade (12 en 15 km), de grot kerk van Vals (15 km) en de voie verte (Greenways) (3 km). Bezoek de prehistorische grotten van Niaux en Mas d’Azil, Romaanse kerken, kastelen Foix, Puivert, Prehistoric Art Park, Forges de Pyrene. In de omgeving kunt u boom klimmen, canyoning, wandelen, fietsen enz.

We hebben de beste opties voor Ec-Camping & Glamping La Serre voor je op een rijtje gezet:

Ec-Camping & Glamping La Serre

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Aigues-Vives

5 Chemin de la Serre, 09600 Aigues-Vives

0033 (0)5 61 03 06 16
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.