Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 3,2 ha
Hoogte: 300 m

Camping Le Bon Choix

Camping Le Bon Choix in Escosse is een klein, rustige natuurcamping aan de voet van de Franse Pyreneeën tussen de prachtige valleien van de Lèze en de Ariège. Op Camping Le Bon Choix staat rust, natuur en gezelligheid voorop! De kindvriendelijke natuurcamping heeft grote en vrij gelegen plaatsen tussen de bomen op een groen kampeerterrein, speeltuin en een heerlijk zwembad met terras en barretje. Voor volwassenen worden er bij voldoende deelname diverse activiteiten georganiseerd, zoals barbecue met muziek, bingo en Jeu de Boules wedstrijden. Naast het kamperen met eigen tent of caravan heb je ook de mogelijkheid tot het huren van een chalet of een compleet ingerichte huurtent.

Natuurvakantie in de Ariège

Camping Le Bon Choix in Frankrijk ligt in een groene heuvelachtige omgeving in het land van de Katharen in de regio Occitanië (Midi-Pyrénées). Het departement Ariège ligt in de Franse Pyreneeën en het landschap bestaat dus voornamelijk uit bergen. In de omgeving vind je bijzondere soorten flora en fauna, veel schitterende bezienswaardigheden en diverse middeleeuwse steden waaronder: Carcassonne, Mirepoix, Carla Bayle en Toulouse. Tevens biedt de omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden in de prachtige natuur van de Ariège.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bon Choix voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bon Choix

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Escosse

Route de St. Michel, 09100 Escosse

+33 (0)5 61601447
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.