Alle foto's

Village Huttopia Lanmary

Village Huttopia Lanmary in Antonne-et-Trigonant is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen op het platteland midden in de Dordogne. Het kampeerterrein heeft 66 kampeerplaatsen en 74 huuraccommodaties. Village Huttopia Lanmary verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, cabanas, chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Village Huttopia Lanmary

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Village Huttopia Lanmary gebruik maken van animatie en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Dordogne

Een vakantie op Village Huttopia Lanmary vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Village Huttopia Lanmary voor je op een rij gezet.

Village Huttopia Lanmary
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Antonne-et-Trigonant

RD69, 24420 Antonne-et-Trigonant

Duits, Engels, Frans, Nederlands
juli - augustus

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe