Camping Le Peyret Bas is een kleine natuurcamping in Villefranche-du-Périgord op het platteland in de regio Nouvelle-Aquitaine met 9 kampeerplaatsen en 2 huurtenten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 220 m

Camping Le Peyret Bas

Camping Le Peyret Bas is een kleine natuurcamping in Villefranche-du-Périgord op het platteland in de regio Nouvelle-Aquitaine met 9 kampeerplaatsen en 2 huurtenten. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping Le Peyret Bas huur je ingerichte tenten, kampeerplaatsen. De groene camping heeft internet en een groot zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en wijnliefhebbers. De camping ligt verscholen in de glooiende heuvels en rust is dus gegarandeerd! Een deel van maar liefst 5,5 Ha is bos, begroeid met tamme kastanjes, eiken en beuken. Er loopt een beek doorheen, gevoed door een hoger gelegen bron. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping Le Peyret Bas vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Frankrijk. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, klimmen, paardrijden, met de kinderen een pretpark bezoeken, wandelen en wijngaard(en) bezoeken.

Ontdek de natuur van de Dordogne / Périgord

Dit gedeelte van de Périgord ligt in de luwte van het grote toerisme. Toch is er van alles te doen in de omgeving van Camping Le Peyret Bas. Dat heeft als voordeel dat je kunt kiezen voor totale rust of uitstapjes maken naar bekende of minder bekende attracties. De dichtstbijzijnde plaats is Villefranche-du-Périgord, een leuk middeleeuws stadje. Elke zaterdagochtend is er een Franse markt en wie iets meer weet van de Périgord, weet dat daar de lekkerste dingen te krijgen zijn. Op tal van plaatsen zijn er ‘eetmarkten’ (Marché Gourmande, zoals in Loubejac, Besse en Sauveterre-la-Lémance.

Camping Le Peyret Bas

Frankrijk Aquitaine Dordogne Villefranche-du-Périgord

le Peyret Bas
24550 Villefranche-du-Périgord

+31 (0)6 36204039
Duits, Engels, Frans, Nederlands
juli en augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.