Alle foto's

Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet is een natuurcamping in Île-de-France gelegen aan een meer midden in de Yvelines dichtbij Parijs. Het kampeerterrein telt 116 kampeerplaatsen en 64 huuraccommodaties. Camping Huttopia Rambouillet verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, cabanas, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Rambouillet

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Rambouillet gebruik maken van animatie, het natuurlijke zwembad, vissen op l’Etang d’Or en wandelen over de vele wandelpaden. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Yvelines

Een vakantie op Camping Huttopia Rambouillet vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Rambouillet voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Rambouillet
Frankrijk Île-de-France Yvelines Rambouillet

Route du Château d’Eau, 78120 Rambouillet

Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe