Meer foto's

Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet is een natuurcamping in Île-de-France gelegen aan een meer midden in de Yvelines dichtbij Parijs. Het kampeerterrein telt 116 kampeerplaatsen en 64 huuraccommodaties. Camping Huttopia Rambouillet verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, cabanas, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Rambouillet

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Rambouillet gebruik maken van animatie, het natuurlijke zwembad, vissen op l’Etang d’Or en wandelen over de vele wandelpaden. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Yvelines

Een vakantie op Camping Huttopia Rambouillet vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Rambouillet:

Camping Huttopia Rambouillet
Frankrijk Île-de-France Yvelines Rambouillet

Route du Château d’Eau, 78120 Rambouillet

Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe