Camping Huttopia Versailles in Versailles is een natuurcamping in Île-de-France ideaal gelegen voor een bezoek aan Parijs en het Château de Versailles in Yvelines.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 55
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Huttopia Versailles

Camping Huttopia Versailles in Versailles is een natuurcamping in Île-de-France ideaal gelegen voor een bezoek aan Parijs en het Château de Versailles in het departement Yvelines. Het kampeerterrein telt 125 kampeerplaatsen en 55 huuraccommodaties. Camping Huttopia Versailles verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt cabanas, chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Versailles

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Versailles gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Yvelines

Een vakantie op Camping Huttopia Versailles vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kastelen bezoeken en mountainbiken.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Versailles voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Versailles

Frankrijk Île-de-France Yvelines Versailles

31 rue Berthelot, 78000 Versailles

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.