Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans is een natuurcamping in Franche-Comté gelegen aan een rivier aan de voet van het Juramassief in de Jura. Het kampeerterrein telt 220 kampeerplaatsen en 14 huuraccommodaties. Camping Huttopia La Plage Blanche verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten (aan het water), kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia La Plage Blanche

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia La Plage Blanche gebruik maken van animatie, internet, en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Jura

Een vakantie op Camping Huttopia La Plage Blanche vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen. Hier kan je aan het water van de rust van de Jura en de Val d’Amour genieten!

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia La Plage Blanche:

Camping Huttopia La Plage Blanche
Frankrijk Franche-Comté Jura Ounans

3 rue de la Plage, 39380 Ounans

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe