Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans is een natuurcamping in Franche-Comté gelegen aan een rivier aan de voet van het Juramassief in de Jura.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 22 ha
Hoogte: 220 m

Camping Huttopia La Plage Blanche

Camping Huttopia La Plage Blanche in Ounans is een natuurcamping in Franche-Comté gelegen aan een rivier aan de voet van het Juramassief in de Jura. Het kampeerterrein telt 220 kampeerplaatsen en 14 huuraccommodaties. Camping Huttopia La Plage Blanche verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten (aan het water), kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia La Plage Blanche

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia La Plage Blanche gebruik maken van animatie, internet, en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Jura

Een vakantie op Camping Huttopia La Plage Blanche vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen. Hier kan je aan het water van de rust van de Jura en de Val d’Amour genieten!

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €15,00 €25,50 per dag
Extra persoon €5,50 €5,50 €5,50 per dag
Kind 2-7 jaar €0,00 €0,00 €4 per dag
Huisdieren €2 €2 €2 per dag
Tent 4 personen €39 €50 €60 per dag
Tent 5 personen €47 €75 €89 per dag
Stacaravan 6 personen €50 €84 €105 per dag

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Huttopia La Plage Blanche

Frankrijk Franche-Comté Jura Ounans

3 rue de la Plage
39380 Ounans

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.