Fraaie natuurcamping in Bourgogne-Franche-Comté op het platteland van de Jura.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 30

Camping Sous Doriat

Camping Sous Doriat in Monnet-la-Ville is een natuurcamping in Bourgogne-Franche-Comté gelegen op het platteland in het departement Jura. Het kampeerterrein telt 80 kampeerplaatsen en 30 huuraccommodaties. Camping Sous Doriat verwelkomt je voor een natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, cabanas, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Sous Doriat

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Sous Doriat gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor natuurliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuur kamperen in de Jura

Een vakantie op Camping Sous Doriat vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, mountainbiken en wandelen.

Camping Sous Doriat

Frankrijk Franche-Comté Jura Monnet-la-Ville

34 Rue Marcel Hugon
39300 Monnet-la-Ville

+33 (0)3 84 51 21 43
Duits, Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.