Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Minicamping Waddenster

Minicamping Waddenster is een kleinschalige en gemoedelijke camping op het veelzijdige Waddeneiland Texel. De kleine camping is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de rust, ruimte en natuur op het eiland. De camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen van ongeveer honderd vierkante meter en worden beschut door een bomenhaag. Iedere kampeerplaats heeft 16 ampère stroom, een eigen wateraansluiting en privé sanitair. Het privé sanitair bestaat uit een toilet, wastafel en douche. Hiervoor ontvang je bij aankomst op de camping een sleutel. Je kunt je toiletspullen dus altijd gewoon lekker bij de douche laten liggen en hoeft niet iedere keer met de toiletrol over de camping te lopen. Sommige kampeerplaatsen hebben ook een eigen picknicktafel.

Kleine camping op Texel

Minicamping Waddenster is gelegen net buiten het dorpje ’t Horntje in het zuiden van Texel, vlakbij de Veerhaven. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen, bijvoorbeeld naar de Mokbaai. De Mokbaai heeft ook wel de bijnaam de ‘Waddenzee in het klein’. Hier vind je kwelders, wadplaten en vele wadvogels. Het Noordzeestrand en het centrum van Den Burg liggen op slechts twintig minuten fietsen. Den Burg is het grootste dorp van Texel, waar je onder andere gezellige terrasjes, leuke winkels, oude gebouwen en een museum en een zwembad vindt.

We hebben de beste opties voor Minicamping Waddenster voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Waddenster

Nederland Noord-Holland Texel Den Hoorn

Van der Sterrweg 6, 1797 SV Den Hoorn

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.