Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 1

Camping TexelSun

Minicamping TexelSun is een landelijk gelegen camping met ruime kampeerplaatsen, op steenworp afstand van het Texelse dorpje Den Burg. De camping beschikt over 15 kampeerplaatsen die verspreid liggen over twee veldjes. Elke plaats is voorzien van 16 ampère stroom en je kunt gratis gebruik maken van het Wifi-netwerk. In het midden van het kampeerveld kunnen de kinderen een balletje trappen of lekker spelen in de zandbak. Het sanitairgebouw is verwarmd en tegen betaling kun je een was draaien.

Landelijk kamperen op Texel

De camping is ideaal gelegen, midden op het eiland Texel en nabij het dorpje Den Burg. In dit stadje kun je je dagelijkse boodschappen doen, een terrasje pakken of een hapje eten. De stranden van de Waddenzee liggen op 3,5 kilometer van de camping. Daarnaast ligt het kampeerterrein in de buurt van het natuurgebied Waal en Burg. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen door de polder.

We hebben de beste opties voor Minicamping Texelsun voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Texelsun

Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Marsweg 5, 1791 LV Den Burg (Texel)

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.