Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 44
Kampeerterrein: 3.5 ha

Camping Le Neptune

Camping Le Neptune is een mooie familiecamping gelegen aan zee in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Deze camping ligt pal aan zee en u hoeft dan ook maar een klein stukje te lopen om op het strand te kunnen liggen. De ideale vakantieliefhebbers voor strandliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen. Camping le Neptune is het gehele jaar geopend en beschikt over 120 kampeerplaatsen en 44 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim, zodat u optimaal kan genieten van de natuur en uw privacy. De mobile homes zijn goed onderhouden en geschikt voor twee tot en met zes personen. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen op dit kampeerterrein. Er is een prachtig zwembad, een speeltuin, een tafeltennistafel, een volleybalveld en een jeu-de-boules veld. Er is zeker gedacht aan vermaak voor jong en oud. In hoogseizoen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd voor volwassenen, zoals dansavonden en thema-maaltijden. Uw trouwe viervoeter kunt u ook meenemen naar deze camping, want honden zijn hier toegestaan.

Vakantie aan zee in de Provence-Alpes-Côte d’Azur

Camping Le Neptune is gelegen in de prachtige natuur van het departement Bouche-du-Rhône in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. Hier kunt u deze vakantie allerlei leuke activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen en watersporten. Komt u terug op de camping van een lange dag weg en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd. Camping Le Neptune is van alle gemakken voorzien en geschikt voor kampeerders van elke leeftijd!

We hebben de beste opties voor Camping Le Neptune (Bouches-du-Rhône) voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €14 €19 per nacht
Extra persoon €3,50 €3,50 €4,80 per dag
Kind tot 7 jaar €1,90 €1,90 €2,60 per dag
Hond €1,80 €1,80 €1,80 per dag
Mobile home 4 personen €225 €295 €520 per week

Camping Le Neptune (Bouches-du-Rhône)

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Saint-Mitre-les-Remparts

4 allée Gustave Eiffel, 13920 Saint-Mitre-les-Remparts

0033 (0) 44 24 40 66 0
Duits, Engels, Frans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.