Camping Huttopia Fontvieille in Fontvieille is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d'Azur gelegen in een pijnbomenbos in het departement Bouches-du-Rhône.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 148
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Huttopia Fontvieille

Camping Huttopia Fontvieille in Fontvieille is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur gelegen in een pijnbomenbos in het departement Bouches-du-Rhône. Het kampeerterrein telt 148 kampeerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Camping Huttopia Fontvieille verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Fontvieille

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Fontvieille gebruik maken van internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Bouches-du-Rhône

Een vakantie op Camping Huttopia Fontvieille vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je wandelen. De camping ligt midden in de Provence van les Alpilles met een fantastische ligging in het pijnbomenbos van Fontvieille.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Fontvieille voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Fontvieille

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Fontvieille

Rue Michelet, 13990 Fontvieille

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.