Alle foto's

Camping Huttopia Fontvieille

Camping Huttopia Fontvieille in Fontvieille is een natuurcamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur gelegen in een pijnbomenbos in het departement Bouches-du-Rhône. Het kampeerterrein telt 148 kampeerplaatsen en 2 huuraccommodaties. Camping Huttopia Fontvieille verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Fontvieille

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Fontvieille gebruik maken van internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Bouches-du-Rhône

Een vakantie op Camping Huttopia Fontvieille vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je wandelen. De camping ligt midden in de Provence van les Alpilles met een fantastische ligging in het pijnbomenbos van Fontvieille.

Overige information van deze accommodatie

Camping Huttopia Fontvieille
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Fontvieille

Rue Michelet, 13990 Fontvieille

Engels, Frans
half mei - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe