Alle foto's

Camping Huttopia Vanoise – Champagny

Vlak bij het natuurpark van de Vanoise ligt Camping Huttopia Vanoise – Champagny. De camping ligt op 1450 meter hoogte in het beschermde natuurgebied van Champagny-le-Haut, met een 360 graden uitzicht over de indrukwekkende bergtoppen van de Vanoise. Je kunt er kamperen met je eigen tent, camper of caravan, maar voor wie van wat meer comfort houdt of geen eigen kampeermiddel heeft, zijn er ook ingerichte tenten te huur. De camping heeft een restaurant, kruidenierswinkel, speeltuin, jeu-de-boulesbaan en twee recent gerenoveerde toiletgebouwen. Het is de perfecte bestemming voor iedereen die van rust, wandelen en de natuur houdt.

Faciliteiten op Camping Huttopia Vanoise – Champagny

Als je op Camping Huttopia Vanoise – Champagny verblijft, kun je gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten op Camping Huttopia Vanoise – Bozel. Op slechts 20 minuten rijden vind je hier een zwembad, Café-Comptoir, animatieprogramma voor de kids en natuuractiviteiten voor het hele gezin. Doordat er op het terrein van Champagny zelf geen zwembad of animatie is, is deze camping een uitstekende keuze voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanaf de camping starten talloze gemarkeerde wandelpaden, waardoor de camping ook ideaal voor wandelaars is.

Ontdek de omgeving van Huttopia Vaoise – Champagny, Savoie

De camping ligt in een prachtige natuurlijke setting, aan de voet van de indrukwekkende bergtoppen van de Savoie. Het charmante dorpje Champagny-en-Vanoise ligt op maar 10 minuten rijden en op enkele kilometers ligt de beschermde vallei van Champagny-le-Haut, die wordt gekenmerkt door mooie traditionele dorpjes en architecturaal erfgoed. In het dorp vind je alle voorzieningen: een bakker, apotheek, levensmiddelenwinkels, restaurants, cafés, souvenirwinkeltjes, een boekenwinkel, een postkantoor, een VVV en zelfs een zwembad, bioscoop en winkels met outdoormaterialen. Je zult hier dus niets tekortkomen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Vanoise – Champagny voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Vanoise – Champagny
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Savoie Champagny-en-Vanoise

Le Bois, 73350, Champagny-en-Vanoise

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe