Meer foto's

Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice

Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice in Bourg-Saint-Maurice is een natuurcamping in Auvergne-Rhône-Alpes gelegen in de bergen midden in de Savoie. Het kampeerterrein telt 135 kampeerplaatsen en 18 huuraccommodaties. Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten, stacaravans en pipowagens.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice gebruik maken van internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, natuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, sport- en bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Savoie

Een vakantie op Camping Huttopia Bourg-Saint-Maurice vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. De ligging bij de cols en prestigieuze badplaatsen van de Haute-Tarentaise is uniek.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Bourg-St-Maurice:

Camping Huttopia Bourg-St-Maurice
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bourg-Saint-Maurice

Route des Arcs, 73700 Bourg-Saint-Maurice

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe