Alle foto's

Camping de Roos

Camping De Roos in Overijssel is gewoon zichzelf en daarom zo bijzonder. Laat u ook betoveren door de prachtige natuur en de ontspannen sfeer! Camping De Roos is een ecologische natuurcamping in waar u nog echt ontspannen kunt kamperen in een harmonieuze sfeer. De camping ligt in een prachtig rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht waar u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Voor kinderen is de camping één groot speeldomein dat ontdekt en veroverd moet worden. Spannende paadjes voeren je over de camping van het ene speelplaatsje naar de andere, in de verte doemt zelfs een kasteel op; of je bouwt je eigen zandkasteel op het strandje aan de zij-arm.

Natuurlijke kampeerplaatsen

Naast de fraaie ligging is de grote variatie aan zeer ruime, natuurlijk gelegen kampeerplaatsen opvallend; er is letterlijk en figuurlijk ruimte voor de natuur en ruimte voor elkaar. Op Camping De Roos heerst een rustgevende, harmonieuze sfeer die ontstaat door het bijzondere samenspel tussen het mooie landschap, de evenwichtig ingepaste voorzieningen, de met zorg gekozen activiteiten en niet op de laatste plaats door de gasten van Camping De Roos. Een speciale gewaarwording, deze niet alledaagse beleving van mens en natuur: laat u ook betoveren!

Vakantie in een sfeervol decor

U kunt kiezen voor een comfortabel verblijf in een van de acht bungalows. Deze staan op mooie locaties met heel veel ruimte rondom. Dol op kamperen maar niet op de rompslomp? Huur dan een volledig ingerichte De Waard tent. Deze De Waard tenten (type Stormmeeuw) staan op 4 verschillende locaties op de camping (169, 180, 200 en 206) en zijn compleet ingericht met o.a. een keukeninventaris, een speelkist voor de kinderen en goede bedden met lattenbodem.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia De Roos voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia De Roos
Nederland Overijssel Beerze-Ommen

Beerzerweg 10, 7736 PJ Beerze-Ommen

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe