Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Kampeerterrein: 3.5 ha
Hoogte: 100 m

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg is een heerlijke natuurcamping in Schinnen in de regio/provincie Limburg met 90 kampeerplaatsen. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg huur je alleen kampeerplaatsen, er zijn geen huuraccommodaties. De groene camping heeft internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor camperaars, cultuurliefhebbers, fietsliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, een kampeervakantie bij de boer, natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuur kamperen in Limburg

Een vakantie op Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Nederland. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Deze camping ligt in het heuvelland van Zuid-Limburg. Een prachtige plek, bezaaid met prachtige kastelen, mooie wandelroutes en pittoreske dorpjes. De holle wegen en hellingbossen zorgen voor een afwisseling in het landschap. Daarnaast kan je in de omgeving wandelen in het bos, fietsen, golfen, kastelen bezoeken en historische stadjes bezoeken.

We hebben de beste opties voor Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg voor je op een rijtje gezet:

Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg

Nederland Limburg Schinnen

Altaarstraat 120, 6365 AM Schinnen

046 44 38 313
Duits, Engels, Nederlands
Begin april - eind oktober

2 Beoordelingen

Beoordeling schrijven
  1. Prachtige ruim opgezette camping

    Prachtige ruim opgezette camping, super schoon ook. Voor ons de mooiste in Nederland tot nu toe na 45 jaar kamperen. Leuke plaats in omgeving is Sittard en super Grieks restaurant Dafne daar.

  2. Wat een geweldige camping

    Wat een geweldige camping is dit, misschien wel de mooiste waar we ooit hebben gestaan! Ruime plekken, mooi sanitair en het uitzicht is fenomenaal. Je waant je even in het buitenland. Sanitair ziet er altijd tip-top uit, we voelen ons hier helemaal op onze plek. Er hangt een hele fijne sfeer. ’s Morgens de bakker en een broodje eten in het zonnetje met het heuvelland op de achtergrond, zo willen wij wel vaker ontbijten!

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.