Een prachtige herenboerderij met minicamping op het Groningse platteland (16 ruime plaatsen). Geniet van de rust en ruimte in Groningen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 16
Kampeerterrein: 1 ha

Hoeve de Paauw

Hoeve de Paauw in Beerta, Oost-Groningen, is een rustig gelegen oude Herenboerderij uit 1870 met een minicamping (16 plaatsen). Een bijzonder plekje op het Groningse platteland waar je in overleg zelfs je eigen paard of pony mee kan nemen. Achter het boerenerf bevindt zich de minicamping, geheel omarmt door het groen, prachtige hoge bomen zoals die bij een boerderij horen. Geniet met zijn tweetjes of vrienden van de uitzichten rondom de kleine camping en de paarden die op het weiland staan. Een bos, viswater, een supermarkt, en het openbaar vervoer zijn dichtbij. Tenten, Caravans én Campers zijn van harte welkom!

Kom tot rust op Minicamping Hoeve de Paauw

Op de minicamping in Groningen zijn 16 kampeerplaatsen heerlijk in de zon, of juist in de schaduw gelegen. Verder zijn er 2 stallen beschikbaar voor vakantiepaarden inclusief weidegang. Er is gratis Wifi beschikbaar en een huisdier is welkom. Geniet van de heerlijke verse broodjes uit de oven voor het ontbijt. O ja, de camping is autovrij.

Omgeving van Hoeve de Paauw

De minicamping Hoeve de Paauw is een uitstekende startplek om de bekende Dollard fietsroute te fietsen. Breng ook een bezoekje aan Bad Nieuweschans waar je een ontspannen dagje in het bekende kuuroord kunt doorbrengen. Bezoek de zaterdagmarkt in het goed gefaciliteerde Winschoten, met de Lange(winkel)straat ook wel bekend als de Rozenstad vanwege het Rosarium in het stadspark. Of neem een kijkje in de nieuwe Blauwestad waar je heerlijk bij het Oldambtermeer kunt wandelen. Wist je dat de 800 meter lange fietsbrug ‘De Blauwe loper’ die Winschoten met Blauwestad verbindt de langste van Europa is? Vanuit Blauwestad fiets je zo weer terug naar Hoeve de Paauw in Beerta!

Elk weekend heerlijke taartjes!

In de weekenden kun je genieten van eigen gemaakte lekkernijen en heerlijke taartjes (gebakjes). De eigenaresse van Hoeve de Paauw, halve finalist van Heel Holland bakt (2017), bereid in haar thuisbakkerij, de mooiste taarten! In de bak-keuken worden ook de broodjes gebakken voor de gasten op de camping!

Boerencamping in Oost-Groningen

Op de boerderij Hoeve de Paauw vind je een indrukwekkende paardenstal. Zo zijn er 2 stallen beschikbaar voor vakantiepaarden inclusief weidegang. Op het erf knorren de hangbuikzwijntjes Toos en Truus lekker in hun weitje. ’s Ochtends haalt de eigenaresse de verse eitjes uit het kippenhok!

We hebben de beste opties voor Minicamping Hoeve de Paauw voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Hoeve de Paauw

Nederland Groningen Beerta

Nieuweweg 5, 9686TX, Beerta

0031 (0)6 10152037
Duits, Engels, Nederlands
1 april - 1 oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.