Camping Jena in Hummelo is een karaktervolle, groene camping in Gelderland met 168 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 168
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Jena

Camping Jena in Hummelo is een karaktervolle, groene camping in Gelderland met 168 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties. De camping ligt direct aan de rand van de bossen van het landgoed van Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem. De camping heeft ruime, zonnige kampeerplaatsen met veel groen en goede sanitaire voorzieningen. Er hangt een gemoedelijke sfeer en het terrein heeft een nostalgische uitstraling. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er is een groot speel- en sportveld met een grote trampoline. Op het grote veld staan leuke speeltoestellen voor de jongere kinderen. In het hoogseizoen (de zomervakantie) worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals samen broodjes bakken rondom het kampvuur en kanoën.

Kamperen op een natuurcamping in Gelderland

Camping Jena ligt pal naast een bos waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. De toegangsweg van de camping sluit direct aan op fietsroutes in de Achterhoek. Ontdek de omgeving op de fiets en geniet van de vele bezienswaardigheden. Er liggen tal van prachtige kastelen in de buurt van dit kampeerterrein, cultuursnuivers kunnen hier ook hun hart ophalen. Bij aankomst op de camping ontvangt u een leuk boekje met alle bezienswaardigheden en uitjes op een rijtje.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €21.5 per dag
Grote Veld, Kampeerweide, Peuterveld €15 €15 €21 per dag
Boomgaard, Hofjes veld, Middenveld €17 €17 €22 per dag
Cabane pour randonneurs €39 €39,8 €39 per dag

Camping Jena

Nederland Gelderland Hummelo

Rozegaarderweg 7
6999 DW Hummelo

+31 (0)314-381457
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.