Meer foto's

Natuurkampeerterrein Laaghalerveld

Welkom bij Natuurkampeerterrein Laaghalerveld in Laaghalerveen een buurtschap bij Hooghalen (Midden-Drenthe). Het kampeerterrein heeft ruime standplaatsen, afgescheiden door haagbeuken en bessenstruiken. Met uitzicht over de weilanden. Naast de ruime kampeerplekken biedt Natuurkampeerterrein Laaghalerveld vier- en een vijfpersoonstrekkershut. Het zijn fijne ruime trekkershutten met een eigen veranda met tuintafel en stoelen. Op het terrein vind je appel-, peren- en notenbomen, die met het centrale speelbos voor schaduw zorgen. In de boerderij is schoon, comfortabel sanitair met grote douches aanwezig. Iedereen kan gebruikmaken van de recreatiezaal waar je ook boeken en spelletjes kunt lenen of piano kunt spelen. Bij de receptie kan je biologische producten kopen: ijs, fris, bier, wijn, broodjes en de ingrediënten voor een eenvoudige maaltijd.

Omgeving Laaghalerveld, de Drentse Hooglanden

Voor het ontdekken van de omgeving kun je een fiets huren. Ook zijn er volop folders over bijzondere uitstapjes en wat er in de buurt te beleven is. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen in de natuurgebieden Hijkerveld, de Haar, boswachterij Hooghalen of het Fochteloërveen met de kraanvogels. Ook de Drentse Aa is vlakbij. Voor cultuur kun je in Borger naar het Hunebedcentrum of in Assen naar het Drents Museum, dat vaak bijzondere exposities heeft. Speciale aandacht verdient ook het nabijgelegen Kamp Westerbork, een doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog.

Overige information van deze accommodatie

Boek Natuurkampeerterrein Laaghalerveld:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €25 €25 per nacht
Natuurkampeerterrein Laaghalerveld
Nederland Drenthe Midden-Drenthe Hooghalen

Laaghalerveen 23, 9414 VH Hooghalen

Duits, Frans, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe